Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaSporCumhurbaşkanı Erdoğan: Milli Gururumuz Filenin Sultanları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli Gururumuz Filenin Sultanları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa şampiyonluğunu kutladı. Yarı final maçında İtalya ile oynayan Milli Takım, Türk voleybolunun tarihinde unutulmaz bir sayfa açtı. A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek finalinden sonra gerçekleşen büyük zaferin ardından finalde Sırbistan’la karşı karşıya geldiler. Heyecanın dorukta olduğu bir final maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı Sırbistan’ı 3-2 skorla yendi. Bu büyük zafer, Türk voleybolunun tarihindeki güçlü bir sayfa açtı. Gösterdikleri olağanüstü performansla Türk halkının gurur kaynağı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve tüm milletin tebrikleri, bu zaferin ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha vurguladı.

“MİLLİ GURURUMUZ FİLENİN SULTANLARI”

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı,  Avrupa Şampiyonası’nın final maçını Sırbistan’a karşı 3-2 kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesaplarından Milli Takımımızı tebrik etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, VARGAS’TAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ ALMIŞTI

Filenin Sultanları, nefes kesen bir mücadeleyi galibiyetle taçlandırdı. Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu Melissa Teresa Vargas, Türk Vatandaşlığı kimliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan alırken şampiyonluk sözü vermişti. Şampiyonluk maçının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan Filenin Sultanları için sosyal medyadan paylaşım yaptılar. Milli voleybolcuları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, tebrik mesajı paylaştı.

MİLLİ TAKIMIMIZ TARİHE ADINI YAZDI

2023 CEV Avrupa kupasını kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, kupayı kaldırmak için sahneye çıktı. Adını tarihe altın harflerle yazdıran Milli Takımımız, zorlu bir mücadeleden galip gelerek şampiyon oldu. Final maçında Sırbistan’la karşı karşıya gelen Milli Takım, 4. sette öne geçti. Son sette ise 13-15 set sonucu ile kazanan Milli Takımımız, şampiyonluk kupasını aldı. Sırbistan ise son 16 turuna kalarak 5’te 5 yaptı. İsveç’le oynadığı maçta galip gelerek çeyrek finalde Çekya ile karşı karşıya geldi. Yarı finalde ise Hollanda ile karşı karşıya gelen Sırbistan, Holanda’yı yendi. En son 2019’da karşı karşıya gelen Türkiye-Sırbistan, finalde yine karşılaştı. Fakat bu sefer şampiyonluğu A Milli Kadın Voleybol Takımımız aldı.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar