Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaEkonomiGaranti Bankası Müşterilerine Sürpriz Kampanya

Garanti Bankası Müşterilerine Sürpriz Kampanya

Garanti Bankası, müşterilerini ilgilendiren yeni bir kampanya duyurdu. Banka, konaklamadan akaryakıta birçok sektörde çeşitli kampanyalar sunmaya devam ediyor. Tatil planı yapan müşterilere özel olarak Garanti BBVA, ETSTUR23 kodunu kullanarak Garanti BBVA Mobil üzerinden Etstur’da 10.000 TL ve üzeri harcama yapan müşterilere 1000 TL indirim fırsatı sunuyor.

Bu kampanyaya katılan müşteriler, 1000 TL indirim avantajından yararlanabilecekler.Kampanya 20 Temmuz – 20 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Bu tarihler arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip ederek Garanti BBVA’lı olan ve ETSTUR23 promosyon kodunu uygulayan bireysel müşteriler kampanyadan faydalanabilirler.Bu kampanya ile ilgili daha fazla detayı Garanti Bankası’nın resmi kaynaklarından edinebilirsiniz.

Kampanyaya Katılmak İçin Gerekli Şartlar

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler için belirli şartlar ve adımlar bulunmaktadır. Öncelikle, kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin 20 Temmuz – 20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirmeleri ve “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip etmeleri gerekmektedir.

Bu adımı takip ederek Garanti BBVA’lı olan müşteriler, ETSTUR23 promosyon kodunu uygulamaya girdiklerinde Etstur’da 10.000 TL ve üzeri harcamalarında 1000 TL indirim kazanma fırsatını elde edecekler. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler için belirli şartlar ve adımlar bulunmaktadır. Öncelikle, kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin

20 Temmuz – 20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Garanti bankası BBVA Mobil uygulamasını indirmeleri ve “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip etmeleri gerekmektedir. Bu adımı takip ederek Garanti BBVA’lı olan müşteriler, ETSTUR23 promosyon kodunu uygulamaya girdiklerinde Etstur’da 10.000 TL ve üzeri harcamalarında 1000 TL indirim kazanma fırsatını elde edecekler.

Bu kampanya, tatil planı yapan müşterilere özel bir avantaj sunuyor ve tatil harcamalarını daha ekonomik hale getirmeyi amaçlıyor. Kampanya koşullarına ve detaylarına ilişkin daha fazla bilgiyi Garanti Bankası’nın resmi iletişim kanallarından ve internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

 Tatil Planı Yapanlara Özel Fırsatlar

Bu kampanya, tatil planı yapan müşterilere özel bir avantaj sunuyor ve tatil harcamalarını daha ekonomik hale getirmeyi amaçlıyor. Kampanya koşullarına ve detaylarına ilişkin daha fazla bilgiyi Garanti Bankası’nın resmi iletişim kanallarından ve internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Unutmayın ki her kampanyada olduğu gibi, kampanyaya katılmadan önce koşulları dikkatlice okumak ve gereken adımları eksiksiz olarak takip etmek önemlidir. Bu şekilde tatil planınızı daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilir ve bankanın sunmuş olduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar