Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaEkonomiİş Bankası Eğitime Destek Kredisi

İş Bankası Eğitime Destek Kredisi

İş Bankası olarak eğitim alanında finansal desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerimize ve ailelerine yönelik özel bir kredi ürünümüz bulunmaktadır. Öğrenci kredisi kreş ilköğretim ortaöğretim yükseköğretim ve master gibi eğitim süreçlerinin tamamında kullanabileceğiniz önemli bir finansman kaynağıdır.

Eğitim kredisi çocuklarınızın doğru eğitim kurumlarından kaliteli bir eğitim almasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ayrıca kendiniz için de eğitim kredisi kullanabilirsiniz. Eğitim kredisi desteği sayesinde yarım kalmış yükseköğrenimlerinizi tamamlayabilir yüksek lisans ya da doktora masraflarınızı kolayca finanse edebilir veya işiniz için gerekli olan sertifika eğitimlerine katılabilirsiniz.

Okul Taksitleriniz İçin Düşük Faiz Oranlı Eğitim Kredisi

Eğitim için gerekli finansman kaynağına hemen sahip olabilir geri ödemelerinizi rahatça yapabilirsiniz. Yıllık veya dönemsel olarak talep edilen okul taksitlerini aylık vadelere bölerek planlayabilir bütçenize ekstra bir yük eklemeden okul taksitlerini ödemeye başlayabilirsiniz. Eğitim kredilerimizin faiz oranı oldukça avantajlıdır. 1-36 ay arasındaki vadelere göre belirlenmiş olup faiz oranı %3.10 olarak uygulanmaktadır. BSMV ve KKDF hariçtir.

Öğrenci kredi hizmetlerimizden temel eğitim giderlerinin yanı sıra ek eğitim ücretleri temel kurs ücretleri konaklama yemek ulaşım sınav ve diğer çeşitli masrafları da kapsayan şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay ile 50.000 TL – 100.000 TL ye kadar (100.000 TL dahil) olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanmaktadır.

İş Bankası Öğrencilerin Eğitim Masraflarını Karşılamak İçin Ailelerin Yanında

Eğitim kredilerimizle ilgili başvuru işlemlerinizi İş Bankası şubelerinden veya internet bankacılığı üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru esnasında istenen belgeler hakkında bilgi almak için İş Bankası şubelerimizi ziyaret edebilir veya internet bankacılığından ilgili sayfamıza erişebilirsiniz.

Sonuç olarak İş Bankası eğitim kredisi öğrencilerin ve ailelerinin eğitim masraflarını karşılamak için kullanabilecekleri uygun koşullar sunan bir finansman kaynağıdır. Bankanın sunduğu avantajlı faiz oranları ve esnek geri ödeme koşulları sayesinde eğitim kredisi kullanarak çocuklarınızın ya da kendinizin eğitimine destek olabilirsiniz. Başvuru işlemleri oldukça kolaydır ve bankanın resmi internet sitesinde yer alan bilgileri kullanarak eğitim kredisi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar