Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemİŞKUR 125 Sözleşmeli Büro Personeli İçin Personel Alımı Yapacak! Başvuru Şartları ve...

İŞKUR 125 Sözleşmeli Büro Personeli İçin Personel Alımı Yapacak! Başvuru Şartları ve Detayları

İŞKUR kadrosuna yeni personeller katmak amacıyla 125 Sözleşmeli Büro Personeli alımı yapacak. Başvurular ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı B grubu puan sıralaması esas alınarak gerçekleştirilecek ve yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır. İşte İŞKUR 125 personel alımı başvuru şartları ve detayları.

Yükseköğretim Mezunu Adaylar İçin 125 Sözleşmeli Büro Personeli İlanı

Başvurular yükseköğretim kurumlarının belirli programlarından mezun olan adaylar arasından yapılacaktır. Adaylar Adalet Bilgisayar Operatörlüğü Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi Büro Yönetimi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı Dış Ticaret Halkla İlişkiler Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Tanıtım İletişim ve Halkla İlişkiler İnsan Kaynakları İnsan Kaynakları Yönetimi İşletme İşletme Yönetimi Maliye Muhasebe Muhasebe ve Vergi Uygulamaları veya Sosyal Güvenlik ön lisans programlarından birinden mezun olmalıdır.

Başvuru Sürecinde Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Önemli Bilgiler!

Başvuruların son tarihi itibarıyla adaylar en fazla 5 birim tercihi yapabilecektir. Bu tercihler başvuru esnasında belirtilen birimler arasından seçilebilecektir. Başvuru i Sorumluluk, başvuruyu yapan adayın kendisine aittir.

Başvuruların Kontrol Edilmesi ve İşlem Tamamlama Adımları

İşlemi tamamlandıktan sonra adaylar, Başvurularım ekranından başvurularının tamamlandığını kontrol etmelidir. Başvurularım ekranında Başvuru Alındı ibaresi görülmeyen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Bu nedenle adayların başvurunun tamamlandığını teyit etmek için bu adımdan geçmeleri önemlidir.  İŞKUR’un 125 personel alımıyla ilgili detaylar resmi duyurularda ve İŞKUR’un internet sitesinde yer alacaktır. Adaylar başvuru süreci ve gerekli belgeler konusunda ilgili duyuruları takip etmelidir. İş başvurusu yapmak isteyen adayların niteliklerine uygun şekilde başvuru yapmaları ve gerekli evrakları tamamlamaları önemlidir.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar