Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaTeknolojiNokia’nın En Efsane Unutulmaz Telefonları Kızaklı, Telsizli, Telsizsiz!

Nokia’nın En Efsane Unutulmaz Telefonları Kızaklı, Telsizli, Telsizsiz!

İnsanlar iletişim problemler eski zamanlarda çeşitli yollar ile gerçekleştirmiştir. Teknolojinin gelişimi ile zaman içerisinde iletişim kurmak daha basit hale gelmiştir. İletişim için bazı yerlerde telefonların varlığından söz edilebilir. Kişiler sabit telefonlar aracılığıyla önceden iletişim kurduğu bilinir. Cihazların cep telefonu modellerinin çıkması insanların hayatı kolay hale getirir. İlk çıkan modeller arasında Nokia cep telefonları bulunur.

Piyasa ilk yer alan Nokia Cityman telefonudur. Cep telefonu kullanıcılara iki farklı model olarak sunulduğu bilinir. Modellerinden biri 450, diğeri ise 900 olarak tarihte yerini alır. Tarihte Nokia’nın en efsane unutulmaz telefonları kızaklı, telsizli, telsizsiz modelleri de bulunur. Aralarında kullanıcılara yeni özellik ve oyunların sunulduğu telefonlar da yer alır.

  • Nokia Cityman(450)
  • Nokia Cityman (900)
  • Nokia E71

 Nokianın En Efsane Unutulmaz Telsizli Telefonları

Cep telefonlarının ilk çıktığı dönemlerde oldukça az sayıda marka bulunduğu bilinir. Dönemlerin en etkili markaları arasında Nokia cep telefonları bulunur. En etkili olanlar arasında Nokia’nın en efsane unutulmaz telefonları kızaklı, telsizli, telsizsiz olanları yer alır.

Cep telefonlarının ilk modelleri genel olarak telsizli olduğu bilinir. En efsaneleri arasında Nokia 5110 cep telefonu yer alır. Telefonun oldukça sağlam bir kasaya sahip olduğu bilinir. Kullanıcılar için en kıymetli özelliği ise batarya süresidir. Cihazın bataryası oldukça fazla süre kullanılabilirdi. Bir önce çıkan modeli ise Nokia 8110 olarak bilinir. Telefonun tuşlarını örten bir kapak tasarımı bulunur.

  • Nokia 5110
  • Nokia 8110

Nokia’nın En Efsane Unutulmaz Telsizsiz Telefonları

İletişim araçlarının en önemli olanlarından biri de cep telefonlarıdır. Piyasaya çıkmaları ile belirli bir sürede önemli bir kitleye ulaşır. Kitlenin genel olarak kullandığı ilk cep telefonları Nokia olarak bilinir.s Hafızalarda kalan Nokia’nın en efsane unutulmaz telefonları kızaklı, telsizli, telsizsiz modelleri yer alır. Modeller içerisinde telsizsiz olanları birçok çeşit içerebilir.

En çok satılan modelleri arasında ise Nokia 3210 yer alır. Model tarihte ilk telsizsiz cep telefonları arasında bulunduğu bilinir. Bu bağlamda kullanıcılara kolay bir taşıma özelliği sunduğu bilinenler arasındadır. Efsaneleşen modeller arasında neredeyse herkesin bildiği Nokia 3310 yer alır.

  • Nokia 3210
  • Nokia 3310
  • Nokia 6310

Nokia’nın En Efsane Unutulmaz Kızaklı ve Teknolojik Telefonları

Nokia zamanın en efsane telefonlarını piyasaya sunduğu bilinir. Piyasada yer alan ilk modellerden sonra cep telefonları gelişim gösterir. Modeller daha teknolojik ve farklı yapılarda yer alır. Nokia kızaklı cep telefonlarından biri olan N95 efsanelerden biridir. Telefonun tuş takımında yer alan kızak mekanizması kullanıcılar tarafından ilgi ile karşılanır. Kamera özelliği ise günün en teknolojik yapılarından biridir. Farklı kasa ve kamera yapısına sahip bir modeli de N93 olarak bilinir. Telefonun ekranı yan olarak açılabilir özellikte yer alır.

  • Nokia N95
  • Nokia N93
  • Nokia 6600
  • Nokia Lumia 520
Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar