Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaEkonomiQNB Finansbank İle 50 Bin TL İhtiyaç Kredinize 12 Vade İmkanı Sunuyor

QNB Finansbank İle 50 Bin TL İhtiyaç Kredinize 12 Vade İmkanı Sunuyor

QNB Finansbank ihtiyaçlarınız arttığında yanınızda olmak için çeşitli ihtiyaç kredisi teklifleri sunuyor. Bu teklifler arasından size en uygun olanı seçerek rahat bir nefes alabilirsiniz. İhtiyaç kredisi hesaplama aracı sayesinde kredi tutarı ve vade süresi gibi detayları girerek ödeme planınızı kolayca oluşturabilirsiniz.

Yeni müşteriler için QNB Finansbank 50.000 TL ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde 12 ay vadeye kadar %1.44 faiz oranı sunmaktadır. Bu kampanya ile daha önce QNB Finansbank tan ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmadıysanız avantajlı faiz oranlarından yararlanabilirsiniz.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredinize 3 Ay Erteleme Seçeneği Sunuyor

Mevcut bir ihtiyaç krediniz veya hazır krediniz yoksa ve son bir yıl içinde QNB Finansbank tan kredi kullanmadıysanız kampanyalı ihtiyaç kredisi seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Bu seçenek ile size özel faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Borç transferi kredisi seçeneği ile diğer tüm bankalardaki borçlarınızı QNB Finansbank a taşıyarak tek bir ödeme planı oluşturabilirsiniz.

Bu sayede ödemelerinizi düzenli bir şekilde yapabilir ve daha az faiz ödeyebilirsiniz. Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi seçeneği de QNB Finansbank ta mevcut. Bu seçenek ile kamu çalışanları avantajlı faiz oranlarından ve 3 ay erteleme seçeneğinden yararlanarak ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

Maaşını QNB Finansbank tan alan müşteriler için de Finansmaaş kredisi seçeneği mevcut. Bu seçenek ile müşterilerimize özel faiz oranları sunulmaktadır. Böylece maaşını QNB Finansbank tan alan müşteriler daha uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanabilirler. QNB Finansbank ayrıca müşteri odaklı hizmet anlayışıyla birçok avantajlı kampanya da düzenlemektedir. Örneğin düzenli ödeme yaparak kredi taksitlerini zamanında ödeyen müşterilerine çeşitli ödüller ve indirimler sunmaktadır.

QNB Finansbank tan Müşterilerine Çeşitli İhtiyaç Kredisi İmkanı

Ayrıca müşterilerine sunduğu Findeks kredi notu hizmeti ile birlikte kredi notunu öğrenme imkanı da sağlamaktadır. Bu sayede müşterileri finansal durumlarını daha iyi anlayarak gelecekteki kredi başvurularında daha avantajlı koşullar sağlayabilirler. QNB Finansbank müşterilerine çeşitli ihtiyaç kredisi seçenekleri sunarak ihtiyaçlarını en uygun koşullarda karşılamalarına yardımcı olmaktadır. Siz de ihtiyaçlarınıza özel en uygun ihtiyaç kredisi seçeneğini QNB Finansbank tan bulabilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar