Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaGündemSeda Sayan Kaç Kişiyle Evlendi? Bu Kaçıncı Evliliği?

Seda Sayan Kaç Kişiyle Evlendi? Bu Kaçıncı Evliliği?

Gerçek adıyla Aysel Gürsaçer olarak bilinen Seda Sayan 30 Aralık 1961 İstanbul doğumludur. Müzisyen, şarkıcı, oyuncu olarak bilinen Seda Sayanın camiadaki lakabı Kadırgalı Aysel olarak bilinir. Seda Sayan Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur.

Sahne alabilmek için küçük yaşta mahkeme kararıyla yaşını büyütmüştür. Doğum tarihi 4 Ocak 1959 olarak değiştirilmiştir. Seda Sayan kaç kişiyle evlendi? Bu kaçıncı evliliği? Seda Sayan şarkıcılığa düğün salonlarında başlamıştır. Sonrasında küçük çaplı gazinolarda sahne almıştır. Kariyerinde ilerleyen Seda Sayan müzik camiası sayesinde televizyon oyuncu olarak da yer aldı. Seda Sayan çabalarıyla büyük bir başarı elde ederek sabah kuşağına girdi ve sabah kuşağında kadın programı yapmaya başladı.

Seda Sayan’nın Evlilikleri

Seda Sayan ilk evliliğini 1987 yılında  Rıdvan Kılınç’la 26 yaşında yapmıştır. Sadece 7 ay evliliklerini sürdürebilen ünlü çift aynı sende boşanma kararı alarak boşanmışlardır. Seda Sayan’ın bu evlilikten çocuğu olmamıştır.

Seda Sayan kaç kişiyle evlendi? Bu kaçıncı evliliği? Seda Sayan bundan üç yıl sonra tekrar evlenme kararı almış ve 1990 yılında karşısına çıkan Sinan Engin’le hayatını birleştirmiştir. Seda Sayanın bu evliliğinden Oğulcan adında bir oğlu dünyaya gelmiştir. 1995 yılında evliliğini daha fazla sürdüremeyen çift hızlı bir şekilde evliliklerini bitirmiş bulunmaktadır.

Seda Sayan resmi nikah dışında imam nikahlı olarak 3 yıl ünlü isim Mahsun Kırmızıgül’le birliktelik yaşamıştır fakat bu birliktelikte uzun sürmemiştir. 1998 yılında trafikte tanıştığı Soner Yapacık’la nikah masasına oturmuş ama yine bu evlilikte kısa sürede sona ermiştir. Seda Sayan bu süreç içinde evlilik hayatıyla magazine çok düşmüştür.

Seda Sayan’ın ani evlenme kararı alıp ani bir şekilde de resmi nikahlı 4. eşi ünlü iş adamı Tuncay Kıratlı olmuştur. 2004 yılında herkesten gizli bir şekilde Gökhan Şükür ile evlenmiş 13 ay sonrasında boşanmıştır. Seda Sayan’ın evliliklerinde Oğulcan’dan başka çocuğu olmamıştır. Seda Sayan kaç kişiyle evlendi? Bu kaçıncı evliliği? Seda Sayan’ın bir diğer imam nikahlı eşi Nihat Doğan olmuş resmi nikahları kıyılmamıştır. Bu evlilikte uzun soluklu bir evlilik olmamıştır. Seda Sayan aradığı aşkı bir türlü bulamamıştır. 2008 yılında Onur Şan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahla evlenmiş fakat 2010 yılında ise bu evliliğe son vermiştir.

Seda Sayan’ın Son Evliliği

Seda Sayan son evliliğinden sonra uzun bir ara vermiş ve kariyerine devam etmiştir. Sunuculukla da uğraşan Seda Sayan sabah kuşağı programındaki iş arkadaşı Çağlar Ökten ile aradığı aşkı bulduğunu söyleyerek programda aldığı evlilik teklifine evet demiş ve kendisinde 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile 2022 yılında hayatlarını birleştirmişlerdir. Seda Sayan’ın bu 7. evliliği olarak bilinir. Bu evliliğinde mutlu olduğunu belirten Seda Sayan eşiyle sunduğu sabah programında da birlikte çalışmaktadır. Çağlar Ökten’nin ikinci evliliği olduğu ve bir çocuğu olduğu bilinmektedir.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar