Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaMagazinŞeyma Subaşı'nın Tam Not Alan Yeni Gelinliği ve Yeni Hayatı

Şeyma Subaşı’nın Tam Not Alan Yeni Gelinliği ve Yeni Hayatı

Magazin dünyasının bilinen isimlerinden Şeyma Subaşı ikinci evliliği için nikah masasına oturdu. Farklı konsept ve tasarımları ile dikkat çeken düğünde kızı Melisa da yer aldı. Faslı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrılık haberleriyle gündeme gelen Subaşı 2 Mayıs tarihinde nikah masasına oturdu.

Nikâh töreni ve düğün organizasyonu Fas’ta yapıldı. İki gün süren düğünde ilk gün iki farklı gelinlik tercih edildi. Türkiye’den farklı isimlerin de katıldığı düğün yöresel Fas gelenekleri ile renklendirildi. Didem Soydan, Sibil Çetinkaya, Mert Vidinli ve Dila Tarkan Türkiye’den düğüne katılan isimler arasında yer aldı.

İlginizi Çekebilir;

Düğün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Şeyma Subaşı, Fas müzisyenlerini de paylaştı. Evlendikten sonra soy ismini değiştiren Subaşı Instagram hesabındaki kullanıcı adını Şeyma Alsaloussi olarak yeniledi. Bir dönemler inişli çıkışlı aşkları ile gündeme gelen çiftin, ilişkilerini evlilikle sonuçlandırmaları magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

İbiza’da aldığı evlilik teklifinden 24 gün sonra ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı bir ay sonra Mısırlı Alsaloussi ile tekrar barıştı. Üç ay sonra tekrar ayrılık kararı alan çift 2021 yılının sonlarına doğru tekrar başlamaya karar verdi. Bu süreçte Subaşı sevgilisi ile birlikte yaşadığı eve geri dönmüştü. Tekrar evlilik kararı alan çift, hamilelik haberleriyle gündeme geldi. İlk önce yalanan hamilelik, Subaşı tarafından 22 Haziran 2021 tarihinde onaylandı. Fakat stresli bir dönemden geçen Subaşı, düşük yaptığını hesabından paylaştı.

İlk Gün İki Farklı Gelinlik

Fas’ta gerçekleşen düğünün gündüzü renkli görüntüleri ve festival havasıyla misafirlerin beğenisini kazandı. Asıl gelinliğini akşam giyen Şeyma Subaşı, sade ve şık görüntüsü ile dikkat çekti. Gelinliğin önünde bulunan dekolte ve yan kısımlarda bulunan detaylar takipçilerinin beğenisini kazandı.

Omuz ve boyun kısmından uzanan çiçek ve yaprak tasarımı gelinliğe kendine özgü bir hava kattı. Subaşı nikah merasimin gerçekleştiği gün beyaz kat kat elbisesiyle sadeliği tercih etti. Subaşı’nın gelinlik performansı bazı takipçilerinin ise eleştiri odağı oldu.

Melisa Ilıcalı’nın da katıldığı düğünde Subaşı’nın eşlikçisi kızı oldu. Sabah giydiği rahat ve salaş beyaz elbisenin üst bacak hizası görünür şekilde hazırlandı. Kıyafette dekolteye yer verilmedi. Omuzlarda kullanılan hafif küpür ve desenler tercih edildi.

Moda Tasarımı okuyan Şeyma Subaşı 2008 yılında katıldığı “Var Mısın, Yok Musun?” programında Acun Ilıcalı ile tanıştı. İkilinin ilişkileri bu dönem başladı ve 2017 yılında Fransa’da nikah masasına oturdular. Kasım 2018 yılında anlaşmalı olarak boşanan çiftin bir kızları oldu.

2008 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasıyla adından söz ettiren Subaşı 2017 yılında Android işletim sisteminde kullanılabilen bir uygulama oluşturdu. ”IS IT OK” adındaki platform Acun İnternet tarafından geliştirildi. Uygulama moda hakkında bilgi ve kullanıcıların giydiklerini paylaştığı içeriğiyle hizmet verdi.

After Party İçin Mini Elbise

Şeyma Subaşı gelinlik

Düğünden önce mini askılı beyaz bir elbise giyen Şeyma Subaşı eğlenceli anlarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Mini elbisenin alt kısmındaki dantel kumaşlar kıyafeti ortaya çıkaran detaylar arasında yer aldı. Düğününde giydiği farklı tasarımlar ile dikkat çeken Subaşı’nın eşi Alsaloussi seçtiği damatlıkta beğeni topladı. Beyaz bir takım elbise tercih eden Alsaloussi ve Subaşı çifti mutluluklarını resmileştirdi.

Subaşı’nın en mutlu gününde yanında olan dostları sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar oldukça beğenildi. Büyük bir kitleye sahip olan Subaşı’ya tebrik mesajları yağdı. Pek çok ilişki yaşayan sosyal medya fenomeni, yaptığı işlerle de merak edilen ünlüler arasında yer almaktadır. Milyarder Mısırlı sevgilisi ile 5-6 mayısta yaptığı evlilikle dünyevine giren ikili şimdilerde mercek altında.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!
- Advertisment -

Popüler Haberler

Son Yorumlananlar